Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andriy Agafonov, la o nouă prestație de excepție pentru BCM U Pitești

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
04.05.2018

andriy agafonov

Andriy Agafonov, pivotul lui BCM U Pitești, a fost cel mai important jucător în victoria obținută de argeșeni în deplasare contra lui CMS CSU Oradea, scor 66-62, în primul meci al sfertului de finală din playofful LNBM.

În 25:30 minute petrecute pe parchet, ucraineanul a reușit 23 de puncte, cu procentaje de 85% la aruncările de 2 puncte (6/7), 50% de la mare distanță (1/2) și 100% la linia de aruncări libere (8/8). Acesta a fost, de asemenea, autorul a 7 recuperări (una ofensivă, 6 defensive) și o pasă decisivă.

De remarcat este faptul că din cele patru întâlniri directe dintre cele două echipe în acest sezon regulat, în două din ele Andriy Agafonov a fost performerul pitestenilor, reușind 30 de puncte și 4 recuperări, respectiv 20 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. În celelalte două a avut, de asemenea, prestații extrem de solide: 14 puncte și 7 recuperări, respectiv 18 puncte și 5 recuperări.

În acest sezon, în tricoul pitestenilor, Andriy Agafonov are medii de 17.0 puncte, 5.2 recuperări și 1.8 pase decisive pe meci.

BCM U Pitești urmează să dispute sâmbătă, 5 mai, începând cu orele 19:00, a doua partidă în arena Antonio Alexe din Oradea. Din nefericire partida ce nu va fi transmisă.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!