Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andriy Agafonov va juca sezonul viitor în Ungaria

Eduard Popa

Eduard Popa
30.07.2018

 

andriy agafonov bcm u pitesti

Formația din prima ligă maghiară Zalakeramia – ZTE KK a anunţat faptul că l- a semnat pe pivotul ucrainean Andriy Agafonov. 

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a evoluat în stagiunea precedentă la BCM U Piteşti, acolo unde a adunat medii de 16,5 puncte, 5,3 recuperări, 1,7 pase decisive şi 1,1 capace pe meci. De asemenea, acesta a avut prestaţii excelente la aruncări: 65,1% din acţiune, 42,7% de la 3 puncte şi 84,2% de la libere, în 34 de meciuri jucate pentru BCM U Piteşti în Liga Naţională.

Agafonov a sosit în România de la Pieno Zavagzdes Pasvalys, din primul eșalon al Lituaniei. Aici jucase două sezoane, iar în stagiunea 2016/17, a avut medii de 10.4 puncte, 4.6 recuperări și 1.2 capace, pentru +11.5 la eficiență în aproape 23 minute pe partidă.

De-a lungul carierei, internaţionalul ucrainean a mai trecut pe la Budivelnik, BC Odessa şi Crailsheim Merlins.

*foto: facebook BCM U Piteşti

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    scm pitesti!
    "În zilele următoare vom anunța jucătorii cu care BCM U a bătut palma în vederea sezonului competițional 2018/2019".

    cu 5 ani în urmă (30.07.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Nini
    A fost prezentat azi. 75% lotul e construit dar din ce a declarat el trebuie sa mai asteptam pentru a vedea noii jucatori. Importanti sunt romanii si un alt u23 bun.

    cu 5 ani în urmă (30.07.2018) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Antrenor, lot 75%
    Florin Nini, contract pe doua sezoane, obiectiv pentru primul sezon - semifinală de campionat. S a precizat ca vor fi adusi alti jucatori străini fata de sezonul trecut. S a semnat cu un ucrainian, un sarb si un jucator cu dubla cetatenie, sarba si muntenegreana, jucatori ce nu au evoluat in LNBM. A lasat sa se inteleaga ca doreste un pg american. Jucatorii pitesteni vor continua plus Ciotlaus care i sub contract. Sunt curios cu ce jucători români vom semna.

    cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    • CSM CSU Oradea andreiuts93:

      hmm..
      ...+ Jeremic? :)

      cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Jeremic
      Depinde, daca Tudor Costescu va merge la Steaua, se poate duce acolo. Se pare ca Jeremic vrea sa fie mai aproape de sotia lui care i voleibalista la Târgoviște.

      cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Conducatorul
    Depinde foarte mult ce conducator de joc vor aduce. Obiectivul e indraznet dar foarte greu realizabil.

    cu 5 ani în urmă (30.07.2018) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    PACAT !!!
    Pacat ca nu am putut face un efort financiar pt a continua la Pitesti. Probabil cel mai bun pivot al campionatului, cu o mana foarte buna de la 3 pct si o mana exceptionala la 1 pct.

    cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    • tzontzolino:

      re
      Nimeni nu isi mai asuma riscuri. Avea o varsta- sigur cerea mai mult ca anul trecut- se putea lua teapa foarte usor. Vezi Kinloch acum cativa ani, vezi Mladenovic anul trecut. Cu 2-3 000 cat iti cerea in plus poate aduci inca in jucator decent

      cu 5 ani în urmă (31.07.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!