Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Angel Nunez și Baris Aktas sunt noile achiziții ale lui CSM Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.06.2016

CSM Ploiești a anunțat două transferuri noi. Angel Nunez și Baris Aktas vor evolua pentru echipa prahoveană în ediția 2016/2017 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Angel Nunez s-a născut pe 29 decembrie 1991 în Bronx, New York. El măsoară 2.03 metri evoluează pe pozițiile 3-4. El și-a început cariera în baschet universitar nord american la Louisville, apoi a trecut două sezoane la Gonzaga, pentru a-și încheia cariera în NCAA la South Florida. În 96 de partide jucate în liga universitară de peste ocean, Nunez a acumulat medii statistice de 5.2 puncte, 3.2 recuperări și 0.5 pase decisive. Cel mai bun sezon al său a fost chiar ultimul, în care a acumulat 9.5 puncte, 6.0 recuperări și 1.0 pase decisive pe meci.

Angel nunez participă în această perioadă la CentroBasket, competiție rezervată echipelor din America Centrală, alături de echipa națională Republicii Dominicane. El a evoluat foarte puțin, având o medie de 4.4 minute jucate în cele 4 meciuri ale naționalei Dominicane.

Baris Aktas a fost și el convins să se alăture lui CSM Ploiești. Fundașul român este născut tot în anul 1991. Fundașul român a debutat în Liga Națională de Baschet Masculin la 18 ani și a trecut pe la CS Otopeni, BC Timișoara, Dinamo, CSU Sibiu, iar în ultimele două sezoane a evoluat pentru Energia Târgu Jiu. Baris Aktas a încheiat sezonul 2015/2016 cu medii de 3.9 puncte,  1.8 pase decisive și 1.5 recuperări în 17.5 minute petrecute pe parchet în cele 30 de partide jucate.

CSM Ploiești a mai anunțat până acum cooptarea lui Cătălin Burlacu și George Toth în lotul de jucători pentru sezonul 2016/2017.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Pelekanos?!
    Nu-l transferã si pe Pelekanos sau pe Zigeranovic ...etc?

    cu 7 ani în urmă (24.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!