Stiri

Annemarie Gödri-Părău: „Am câștigat datorită apărării. Le-am făcut să piardă 26 de mingi”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.11.2017

Campioana României a reușit prima victorie în actuala ediție de EuroCup, 71-49 acasă cu Energa Torun. Căpitanul Annemarie Gödri-Părău a contribuit cu 8 puncte și 9 pase decisive în 32:49 minute.

„Am jucat împotriva unei formații cu adevărat puternice și pentru noi a fost important să câștigăm pe propriul teren. Am pregătit foarte, foarte bine acest meci și era important să avem o apărare puternică. După cum  se poate vedea, le-am făcut să piardă 26 de mingi, așa că am câștigat datorită apărării în această seară. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor care au venit pentru că sala a fost plină și ne-au ajutat să câștigăm în această seară”, a declarat căpitanul lui Sepsi după victoria de miercuri seara.

13-26 a fost scorul la mingi pierdute, cu alb-verzile reușind 16 intercepții, cu 10 mai mult ca adversarele. 17 puncte au venit după contraatacuri în contul celor de la Sepsi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!