Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Godri-Părău și Tyaunna Marshall, decisive pentru Sepsi în ultimul meci al finalei

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.04.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat al treilea titlu consecutiv după ce s-a impus cu 3-1 în finala cu CSM Satu Mare. A 3-a victorie s-a consemnat pe terenul sătmărencelor, scor 85-76. Marshall, Godri-Părău, Mijovic și Webb au înscris 70 din punctele alb-verzilor.

Tyaunna Marshall a fost cea mai bună marcatoare a campioanei cu 22 de puncte. Americanca a reușit pentru a doua oară să depășească borna 20 în această finală, după cele 28 de puncte din a doua partidă. Marshall a jucat cel mai mult pentru ACS Sepsi SIC în meciul care a încheiat finala din acest an, 31:28 minute. Aceasta a marcat 6 aruncări de două puncte din 16 încercate, 2/5 de la distanță și 4/4 de la linia de fault. A adăugat 7 recuperări, 8 pase decisive și 2 intercepții, pentru +25 în dreptul eficienței.

Annemarie Godri-Părău a contribuit cu 20 de puncte în 30:30 minute. A fost cea mai bună prestație a fundașului în play-off. Căpitanul lui Sepsi și-a mai trecut în cont 8 recuperări, 2 pase decisive, 2 mingi pierdute și o intercepție, pentru +24 indice al eficienței. A avut 7/9 la șuturile de două puncte, 0/2 de la distanță și 6/7 de la linia de fault

Cele două au marcat 17 din cele 20 de puncte ale alb-verzilor în sfertul patru, cu 9 pentru Godri-Părău și 8 pentru Marshall.

Carley Mijovic le-a urmat cu 19 puncte. Australianca a jucat 29:36 minute și a mai avut 5 recuperări și 2 pase decisive. A terminat meciul cu 5/7 la șuturile de două puncte și 3/6 de după semicerc, pentru +20 indice al eficienței.

Adrienne Webb a înscris 11 puncte în 28:24 minute. Americanca a reușit primul său titlu în România, la al 4-lea sezon în LNBF. A avut 2/3 la aruncările de la semidistanță, 1/2 de afară și 4/7 de la linia de fault. A adăugat 3 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție, pentru +11 în dreptul eficienței.

Alb-verzile au mai avut patru jucătoare care au contribuit cu puncte: veteranele Stoenescu și Kress, tânăra Neagu și Hamilton-Carter. Kress a avut o contribuție importantă mai ales în faza defensivă, când a reușit să blocheze pivoții adverși care au început foarte bine meciul. Cu Kress în teren, Sepsi a avut un plus de 24 de puncte față de CSM Satu Mare.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și-a apărat pentru a doua oară titlul de campioană și a reușit al doilea event din istoria clubului.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    FELICITARI SEPSI SIC!! SINTETI EXCELENTE !!

    cu 5 ani în urmă (03.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!