Stiri Acvile

Annemarie Godri-Părău: „Am avut probleme în apărare și cu presingul”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.11.2017

România a început cu stângul campania de calificare la Women's EuroBasket 2019, fiind învinsă acasă de Slovenia, scor 59-80. „Acvilele” au condus în primul sfert la zece lungimi, dar au avut probleme când adversarele au ieșit la presing pe tot terenul. Annemarie Părău a ținut să mulțumească publicului orădean, care a încurajat echipa și când erau peste 20 de puncte diferență.

„Aș dori să mulțumesc publicului, în primul rând, pentru atmosfera creată în această seară, că au fost alături de noi chiar dacă a fost diferența care a fost. Consider că am avut probleme în apărare. S-a văzut că echipa Sloveniei este o echipă experimentată, cu jucătoare foarte bune și am avut probleme cu presingul.

Cred că pe viitor vom juca din ce în ce mai bine. Acum încercăm să ne omogenizăm și să ne cunoaștem mai bine. Sunt multe jucătoare noi în echipă și încercăm să ne cunoaștem. O să încercăm să facem tot ce putem în Franța”.

România joacă miercuri următorul meci din campania de calificare pe terenul vicecampioanei europene, Franța. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!