Stiri Cupa României Feminin

Annemarie Părău, cea mai eficientă jucătoare de la Sepsi în manşa tur din Cupa României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.09.2014

Baschetbalista Annemarie Părău a debutat cu dreptul în culorile grupării Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, având o prestaţie solidă în duelul cu CSM Târgovişte. Cu toate acesta, trupa pregătită de Zoran Mikes a cedat pe terenul campioanei cu 60-73 în manşa tur din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. 

Românca a fost trimisă în teren încă din prima secundă a jocului, reuşind ca până la final să acumuleze 32:17 minute pe suprafaţa de joc. În tot acest timp a avut 3/6 (50%) la aruncările de 2 puncte, 1/1 (100%) de la mare distanţă, respectiv 2/4 (50%) de la linia de fault pentru un total de 11 puncte marcate. De asemenea, Părău a mai contribuit cu 6 recuperări, 5 assist-uri, 2 intercepţii şi o minge pierdută, având la productivitate 18 unităţi, fiind astfel cea mai eficientă jucătoare în alb şi verde.

Returul dintre Sepsi SIC şi CSM va avea loc la Sfântu Gheorghe, miercuri, 24 septembrie, începând cu ora 18:00. Pentru a trece în turul următor al competiţei, Annemarie Părău şi coechipierele sale trebuie să învingă campioana din LNBF la mai mult de 13 puncte. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!