Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Părău, double-double în ultimul meci al finalei LNBF

Eduard Popa

Eduard Popa
30.03.2016

annemarie_parau_sepsiACS Sepsi Sfântu Gheorghe a reuşit să câştige campionatul după ce a câştigat şi meciul trei al finalei LNBF în compania celor de la CSU Alba Iulia, scor 86-53.

Annemarie Părău a fost una dintre principalele artizane ale acestei victorii, reuşind un double-double, în timp ce Dominique Marshall a fost cea mai bună marcatoare a lui Sepsi.

Părău a înscris 14 puncte, cu 4 din 7 de la 2 puncte şi 2 din 2 de la 3 puncte. De asemenea căpitanul covăsnencelor a reuşit şi 10 pase decisive pentru un indice al eficienţei de +20. În playoff conducătorul de joc al lui Sepsi a adunat 9,3 puncte şi 5,1 pase decisive  în şapte întâlniri.

Dominique Marshall a reuşit la rândul său un meci foarte bun, cu 21 de puncte şi 6 recuperări. Americanca a avut 6 din 8 de la 2 puncte, 1 din 3 de la 3 puncte şi tot 6 din 8 de la libere, pentru un indice la eficienţă de +26. În acest playoff  Marshall a adunat 14,9 puncte şi 4,6 recuperări pe întâlnire.  

De partea cealaltă la CSU Alba Iulia s-au remarcat Sonia Ursu (21 de puncte) şi Jelena Antic (17 puncte şi 6 recuperări). 

*foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!