Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic: „Cheia victoriei va fi apărarea”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.02.2014

Ante Krapic a vorbit despre meciul pe care echipa sa, CSU Asesoft Ploiești, îl va susține la Tîrgu Mureș. El a declarat:

Știm că vom avea un meci greu cu BC Mureș. Recent, am jucat două meciuri în Cupă, dar această partidă este complet diferită. Ne vom strădui să câștigăm pentru că acest lucru este foarte important pentru noi. Mă aștept la un meci spectaculos, la finalul căruia vom câștiga. De asemenea, mă aștept la o atmosferă specială în sală.

Despre adversarii lui de vineri seară, Krapic a spus:

Mureș este o echipă bună, așa cum se vede și prin locul ocupat în clasament. Este o echipă cu mulți jucători buni și cred că cheia victoriei va fi apărarea.

Meciul dintre BC Mureș și CSU Asesoft deschide etapa a 18-a vineri, de la ora 17:45.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    Ante,
    apararea este cheia victorie, DAR nu numai ,e nevoie de mult mai mult pentru a castiga un meci.Bafta si voua cel mai inspirat si lucid sa castige!

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Ce naiv!
    Sa subestimeze forta ofensiva a lui Ciulin!

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014)
    • SCM "U" Craiova Eugenb:

      Ciulin
      De foarte mult timp arbitrii nu au mai fost atat de stersi intr-un meci. Daca-si incorda Ciulin muschii castiga tot Asesoft.

      cu 10 ani în urmă (14.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!