Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic: "Gaz Metan este o echipă mult mai bună decât o arată clasamentul actual"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
13.12.2013

Krapic

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Ante Krapic a vorbit despre duelul din etapa a 12-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin cu Gaz Metan Mediaş.

Ştim că va fi un meci foarte greu. Am văzut în acest campionat că oricine poate bate pe oricine. Mă aştept ca la finalul partidei cu Mediaş să fim fericiţi şi să ieşim cu cele 2 puncte de pe teren. Gaz Metan este o echipă mult mai bună decât o arată clasamentul actual. Înca o dată, rog oamenii să vină la sală şi să ne ajute să câştigăm.

Extrema croată a Piteştiului are medii stagionale de 11.9 puncte, 3.8 recuperări, 0.5 pase decisive, 0.8 intercepţii şi 2.2 posesii pierdute, cu un indice de 10.5 la eficienţă.

Duelul dintre BCM U şi Gaz Metan Mediaş va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 17:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!