Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic: „Mergem la Cluj-Napoca să evoluăm bine și să încercăm să ne impunem”

Paul Olar

Paul Olar
19.10.2014

CSM-U Oradea se deplasează duminică, 19 octombrie, pe terenul grupării U Banca Transilvania. Confruntarea se va derula, foarte probabil, sub sceptrul echilibrului, iar Ante Krapic înțelege perfect acest lucru.

Croatul a acordat un interviu site-ului Total Baschet, afirmând că moralul bihorenilor se situează la cote înalte.

Ante, cum te simți după accidentare?

Mâna mea este mult mai bine. Încă resimt durere, dar urmez un program de tratament pentru ca totul să decurgă în regulă.

Cum a fost duelul cu CSU Ploiești?

Știam că ne așteaptă un joc dificil împotriva lui CSU Ploiești. Am început meciul bine, dar am avut numeroase greșeli și Asesoft a profitat de acestea . Atmosfera este mai bună pe zi ce trece deoarece avem 10 baschetbaliști la antrenament.

Urmează încleștarea cu U Banca Transilvania...

Mă aștept la o partidă atractivă, al cărei rezultat este nesigur. Echipa care abordează meciul mai montată, va avea o șansă mai bună de câștig. Noi mergem la Cluj-Napoca să evoluăm bine și să încercăm să ne impunem.

Care sportiv reprezintă principala armă a clujenilor?

Cu toții știm că echipa din Cluj s-a pregătit întreaga săptămână. Ei au jucători experimentați și valoroși, așa că mi-e greu să nominalizez un singur jucător.

*Foto: Oradea Best Photo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!