Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic: "Nu a trebuit să mă gândesc de două ori înainte de a semna contractul"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.07.2014

Krapic

Ante Krapic, cea mai recentă achiziţie a vicecampioanei României, a vorbit în exclusivitate pentru cititorii site-ului nostru despre venirea sa la echipa bihoreană. Extrema croată speră ca noua sa echipă să evolueze din nou în finala campionatului, dar de această dată să o şi câştige.

Sunt foarte fericit că am semnat cu CSM. De asemenea, sunt fericit deoarece ştiu că Oradea şi Asesoftul sunt unele dintre cele mai puternice cluburi ale României. Consider noua mea echipă ca fiind una foarte bună. Nu a trebuit să mă gândesc de două ori înainte de a semna contractul.  Aş dori ca Oradea, în sezonul următor, să joace din nou în play-off şi să ajungă în actul final. Sper ca finala să se dispute între aceleaşi echipe, însă rezultatul să fie diferit.

În prima jumătate a ediţiei 2013/2014 a LNBM, Krapic a îmbrăcat echipamentul formaţiei BCM U Piteşti. A doua parte a sezonului croatul a evoluat în culorile lui CSU Ploieşti, echipă alături de care a cucerit titlul de campion.

El a terminat sezonul cu medii de 10.2 puncte, 3.9 recuperări şi 0.5 pase decisive, pentru 10.2 la eficienţă. La linia aruncărilor de la distanţă a avut un procentaj de 44.7%. 

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!