Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic: "Pot să spun că aparțin Ploieștiului"

Paul Olar

Paul Olar
15.03.2014

În ciuda schimbărilor de lot efectuate din cauza problemelor medicale, CSU Ploiești se clasează pe prima poziție, la egalitate însă cu CSU Sibiu. La actuala campioană au sosit numeroase întăriri, iar trupa lui Vladimir Arnautovic nu a dezamăgit, izbutind o serie de patru succese consecutive.

Despre toate acestea, dar și despre mutarea în Prahova, a vorbit Ante Krapic într-un interviu acordat site-ului Total Baschet.

Cum te simți la Ploiești?

Sunt mulțumit de ce am găsit la Ploiești și îmi doresc ca lucrurile să rămână la fel până la finalul sezonului.

A fost dificil să te adaptezi la standardele campioanei?

Întotdeauna este greu să schimbi o echipă la mijlocul campionatului. Fiecare jucător are nevoie de o perioadă pentru a se acomoda. Când am sosit, eu nu m-am bucurat de timp deoarece aveam meci în câteva zile. Acum, pot să spun că aparțin Ploieștiului.

Cât de important a fost succesul în fața Energiei?

Victoria de la Rovinari a fost foarte importantă deoarece am revenit pe prima poziție și abordăm Final Four-ul cu mai multă încredere.

Ce ne poți spune despre rolul tău în echipă odată cu plecarea lui Rawle Marshall?

Despărțirea de Rawle Marshall nu m-a afectat din prisma faptului că noi evoluăm pe poziții diferite. Totuși, de fiecare dată când un baschetbalist părăsește o formație, responsabilitatea cade pe umerii celorlalți sportivi.

Urmează duelul cu "U"-BT Mobitelco...

Știm că trebuie să ne așteptăm la un meci greu împotriva lor. Venim după o serie de victorii consecutive și vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm.

Te-a impresionat vreun baschetbalist de la "U"?

I-am întâlnit de câteva ori în actualul sezon și cunosc componenții clujeni. Îmi este dificil să vorbesc despre unul singur, deoarece sunt mai mulți jucători buni.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!