Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic: “Suntem extrem de motivați”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.04.2014

Ante Krapic, extrema de forță a celor de la CSU Asesoft Ploiești a vorbit despre confruntarea echipei sale cu Energia Rovinari din primul tur al playoff-ului. Croatul a vorbit despre forma echipei sale și despre timpul de odihnă dar și despre așteptările sale de la acest playoff.

„Echipa este de câteva luni într-o formă bună. Acum am avut câteva zile ne-am odihnit și în care ne-am pregătit pentru începerea playoff-ului. Suntem extrem de motivați pentru următoarele meciuri.

Mă aștept ca playoff-ul să fie unul extrem de interesant și noi ca echipă să ajungem în finală. Sunt o mulțime de echipe bune care își doresc să câștige campionatul dar sper că echipa mea va fi aceea.”

Krapic a vorbit și despre Energia și jocul pe care trebuie să-l etaleze pentru a trece de gorjeni. Chiar dacă a trecut ceva vreme de la meciul de cupă, Ante Krapic consideră că acum este momentul ideal pentru ca Asesoft să-și ia revanșa:

„De fiecare dată după ce pierzi un meci important îți dorești revanșa. Cred că acum e timpul potrivit pentru ne lua revanșa după înfrângerea din cupă. Vom da tot ce avem mai bun pentru a face acest lucru și pentru a triumfa. Deși știm că Energia este o echipă bună.

Consider că cel mai important lucru este să deschidem meciul tare și să arătăm cine joacă pe teren propriu. Sper că nu vom mai repeta acel meci cu 23-0 la aruncările de 3 puncte. Cu o defensivă bună sper ca noi să mergem în semifinale.”

foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!