Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic: „Suntem motivaţi să ne luăm revanşa în faţa lui CSU Sibiu”

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
29.01.2015

CSM-U Oradea a pierdut în etapa precedentă pe teren propriu în faţa lui U BT Cluj-Napoca, scor 68-80. Printre remarcaţii din tabăra orădenilor s-a aflat şi Ante Krapic.

În ultima acestei partide, jucătorul echipei de pe malul Crişului Repede a oferit o declaraţie în exclusivitate pentru cititorii TotalBaschet. Componentul echipei antrenate de către Cristian Achim a vorbit despre duelul precedent, cât şi cum va aborda următoarea partidă, făcând următoarele afirmaţii:

„Trebuie să uităm cât de repede meciul pierdut împotriva clujenilor. Am fost înfrânţi la toate capitolele în acea partidă. Sper că ne vom lua revanşa în faţa lui CSU Sibiu în urma celorlalte 3 înfrângeri suferite în acest sezon împotriva lor. Suntem motivaţi să câştigăm, chiar dacă suntem conştienţi de faptul că Sibiu are o echipă puternică formată din jucători talentaţi. Mi-aş dori ca în acest duel să beneficiem şi de ajutorul fanilor orădeni care să ne susţină pentru a câştiga această confruntare”, ne-a declarat baschetbalistul croat. 

Este a 4-a oară când CSM-U Oradea şi CSU Sibiu se întâlnesc în acest sezon. În toate cele 3 partide disputate între cele 2 echipe atât în cadrul Ligii Naţionale cât şi în Cupa României, sibienii s-au impus de fiecare dată.

Duelul dintre CSM-U Oradea şi CSU Sibiu va avea loc vineri de la ora 20:00, locaţia fiind Arena „Antonio Alexe”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!