Stiri

Anthony Davis spune pas Team USA pentru FIBA Basketball World Cup 2019

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.07.2019

anthony davis renunta team usa

Team USA va începe pregătirile pentru FIBA Basketball World Cup 2019 în cursul lunii august. Anthony Davis, jucător inclus in lotul preliminar, nu va lua însă parte la această acțiune a echipei naționale de seniori a Statelor Unite ale Americii.

Davis preferă să se pregătească intens în presezon în vederea câștigării titlului NBA alături de Los Angeles Lakers, echipă la care s-a transferat în această vară. Informația a fost făcut publică de Chris Haynes (Yahoo Sports) și confirmată de agentul lui Anthony Davis, Rich Paul.

Anthony Davis a petrecut 7 sezoane la New Orleans Pelicans și are medii de 23.7 puncte, 10.5 recuperări și 2.4 capace. El are în palmares o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 alături de Team USA, obținută chiar înainte de a debuta în NBA. Davis a fost draftat cu prima opțiune în 2012.

Cu Anthony Davis ieșit din calcule pentru participarea la FIBA Basketball World Cup 2019, Gregg Popovich rămâne cu o listă formată din următorii jucători: Harrison Barnes, Bradley Beal, Andre Drummond, Eric Gordon, James Harden, Tobias Harris, Kyle Kuzma, Damian Lillard, Brook Lopez, Kevin Love, Kyle Lowry, CJ McCollum, Khris Middleton, Paul Millsap, Donovan Mitchell, Jayson Tatum, PJ Tucker, Myles Turner și Kemba Walker.

SUA va da peste Cehia, Turcia și Japonia în faza grupelor din China, competiție care se va desfășura în perioada 31 august – 15 septembrie.

*foto: USA Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!