Stiri Cupa României Masculin

Anthony Ingram: "Suntem pregătiţi pentru Steaua"

Marius Petri

Marius Petri
20.09.2013

Foto: pressalert.ro

Sâmbătă seară, începând cu orele 19:00, este programat duelul dintre Steaua CSM şi BC Timişoara. Partida ce face parte din turul optimilor de finală ale Cupei României se va disputa la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu din Bucureşti.

Înaintea deplasării la Bucureşti, Anthony Ingram a acordat un interviu în care a afirmat că îşi doreşte să câştige Cupa României.

Eşti pregătit pentru primul tău meci în România?

Da, sunt pregătit. Ştiu că o să fie greu, am auzit că această ligă e puţin mai grea, dar sunt pregătit, m-am antrenat, cu toţii ne-am antrenat intens, aşa ca eu şi echipa suntem pregătiţi.

Ţi-ai studiat viitorii adversari?

Da, am exersat diferite situaţii de joc şi tactici. Ştim ca au un prim cinci foarte puternic, aşa ca ne-am pregătit cum se cuvine.

Te aştepţi la un campionat mai puternic decât cele in care ai evoluat până acum in Europa?

Da, o să fie mult mai greu pentru că oriunde mergi e din ce in ce mai greu si ligile sunt tot mai bune.

Care este impresia ta despre echipă?

Îmi iubesc echipa! Am o echipă minunată! Baieţii sunt foarte de treabă, sunt multe personalităţi diferite si amuzante… îi iubesc!

Ce părere ai despre antrenor?

E un antrenor foarte bun! Ţipă foarte mult la mine(râde), dar învăţ foarte multe de la el. Mă ajută foarte mult pe faza de apărare, dar şi in ofensivă.

Aveţi un obiectiv in Cupa României?

Vrem sa câştigam! Vrem sa fim numărul 1, aşa cum vrea toată lumea. Vrem mai mult, trebuie sa vrem mai mult. Vrem sa câştigam si sa fim cei mai buni. Vrem sa câştigam tot timpul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!