Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anthony Lee: “Mi-ar plăcea să rămân”

Marius Petri

Marius Petri
06.04.2014

BC Timișoara a câștigat ultima partidă din acest sezon contra celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 91-79. Anthony Lee Ingram a fost unul dintre cei mai buni jucători ai formației de pe Bega, reușind 21 de puncte și 6 recuperări. La finalul acestei partide, americanul și-a exprimat opinia în legătură cu viitorul său, afirmând că și-ar dori că continue la BC Timișoara în cazul în care clubul va dori acest lucru:

“Mi-ar plăcea foarte mult să rămân la Timișoara. Îmi plac foarte mult fanii, dar acum depinde de club, de ceea ce vor să facă în viitor. Dacă vor alege să mă aducă înapoi, răspunsul meu va fi fără îndoială pozitiv, îmi place foarte mult să joc aici.”

Jucătorul de 1.95 m s-a declarat complet nemulțumit de evoluțiie sale și ale echipei din acest sezon, dat fiind faptul că BC Timișoara a încheiat campionatul pe poziția a zecea, ratând calificarea în play-off:

“Nu sunt mulțumit deloc de performanța mea în acest sezon. Nimeni din vestiar nu e mulțumit, indiferent de cât de bine au jucat. Rezultatele ne plasează pe o poziție slabă în clasament și nimeni nu e mulțumit de asta.”

Din cauza unei accidentări, Lee a bifat doar 17 partide în acest sezon, acumulând medii de 13.7 puncte, 4.6 recuperări și 14.3 unități la eficiență în aproape 23 de minute jucate. 

*foto: Răzvan Păsărică

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Exact
    Multora dintre noi ne-ar placea sa ramana Lee Ingram si sezonul viitor la echipa,nu numai ca este mai valoros ca Vasojevic,dar are un caracter mai puternic.

    cu 10 ani în urmă (07.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!