Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anthony Lee: "O să fie un meci dificil"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
08.11.2013

BC Timișoara primește vizita lui CSM Oradea într-un meci contând pentru etapa a 7-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Jucătorul american Anthony Lee a prefațat confruntarea de sâmbătă (09.11):

“O să fie un meci foarte dificil, pentru că Oradea formează o echipă puternică, este liderul clasamentului şi o formaţie solidă, dar noi sperăm să avem publicul în spate şi să jucăm cel mai bun baschet al nostru. Am studiat adversarul, ştim ce face fiecare jucător în parte şi echipa ca un întreg. Ei nu am mai câştigat de aproape trei ani împotriva Timişoarei şi sunt convins că vin aici să arate un baschet de valoare, dar noi suntem pregătiţi să le dăm replica” a precizat americanul pentru site-ul bctimisoara.ro.

Anthony Lee parcurge primul sezon în Liga Națională. Acesta are șase partide disputate cu medii de 15.8 puncte, 4.7 recuperări, 1.3 pase decisive și 0.8 intercepții cu 1.8 posesii pierdute pentru un coeficient de 15.2 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!