Stiri Acvile

Antoine Diot a suferit o accidentare și va fi înlocuit de Thomas Heurtel în lotul Franței pentru EuroBasket 2015

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.09.2015

Echipa națională a Franței a primit o lovitură importantă înainte cu 3 zile până la startul EuroBasket 2015. Antoine Diot a suferit o accidentare care-l va ținte departe de parchet pe durata Campionatului European din aceast an.

Vincent Collet a apelat la Thomas Heurtel pentru a-l înlocui pe Antoine Diot, cel care a suferit o leziune musculară.

În 2013 Antoine Diot a fost campion alături de Franța la EuroBasket, iar în 11 partide a adunat medii statistice de 4.5 puncte, 1.6 recuperări și 1.1 pase decisive.

În acest moment lotul Franței este alcătuit din Nicolas Batum, Nando de Colo, Boris Diaw, Thomas Heurtel, Evan Fournier, Mickael Gelabale, Rudy Gobert, Mouhammadou Jaiteh, Charles Kahudi, Joffrey Lauvergne, Tony Parker și Florent Pietrus.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii