Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Ne-am pierdut timpul la Belgrad. Am retras echipa”

Eduard Popa

Eduard Popa
03.09.2015

Miercuri, 2 septembrie, Energia Târgu-Jiu a susținut un amical cu OKK Belgrad în capitala Serbiei. Dar meciul nu a fost dus până la capăt întrucât antrenorul Energiei, Antonis Constantinides, a decis să retragă echipă de pe parchet.

„Partida cu OKK Belgrad nu a mai avut un deznodământ întrucât, la începutul sfertului trei, am decis să retragem echipa de pe parchet. Arbitrajul a fost oribil, dezgustător, și întrucât observasem că jucătorii mei deveniseră nervoși, am decis că e mai bine să îmi retrag echipa de pe parchet, să nu risc ca situația să escaladeze.

A fost o experiență oribilă. Nu se țineau cele 24 de secunde de atac, nu s-a ținut statistica, nu știai câte faulturi ai de echipă sau de jucător... Repet, a fost o experiență oribilă și sunt dezamăgit că ne-am pierdut timpul prin Belgrad”, a susținut Constantinides. 

Sursa foto: Andi Popescu/ csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!