Stiri

Antonis Constantinides: „Am terminat sezonul de EuroChallenge într-o manieră fantastică”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.04.2015

Antonis Constantinides, alături de colegii săi din staff-ul tehnic: Christoforos Livadiotis, Claudiu Alionescu și Bojan Hristovski

CS Energia Târgu Jiu a terminat sezonul 2014-2015 din FIBA EuroChallenge pe ultima treaptă a podiumului, cucerind astfel medaliile de bronz la finele sezonului, chiar la prima participare din istorie într-o competiție europeană. Mai buni decât gorjenii lui Constantindes au fost doar JSF Nanterre și Trabzonspor, fiind peste echipe precum Fraport Skyliners, BC Astana, Enel Brindisi, Le Mans sau Avtodor Saratov. 

La finalul meciului cu Fraport Skyliners, încheiat cu victoria Energiei, 83-80, antrenorul Antonis Constantinides a spus câteva cuvinte despre aventura europeană, ținând în mod special să-și felicite elevii. 

„Am terminat sezonul de EuroChallenge într-o manieră fantastică. Dacă cineva ne-ar fi spus la începutul sezonului că avem șansa să terminăm pe locul 3 din 32 de echipe, cel mai probabil i-aș fi spus că e nebun. Vreau să-mi felicit jucătorii, iar ei trebuie să se simtă foarte mândri de ceea ce au realizat în acest an. Este un succes foarte marte pentru baschetul românesc, respectiv pentru clubul nostru. De asemenea, vreau să felicit toate cele trei echipe care au participat la Final Four. Sper ca în viitor să mai am oportunitatea să trăiesc astfel de momente din nou”, a declarat tehnicianul cipriot. 

Astfel, după ce și-a trecut în palmares primul rezultat important cu Energia, Constantinides și băieții săi se vor concentra acum pe lupta de pe plan intern, acolo unde, miercuri, va începe semifinala cu CSU Asesoft Ploiești. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    Felicitari
    Felicitari tuturor pentru acest succes nemaipomenit!!!
    Si acum bafta pentru semifinala cu Ploiesti!!
    Sa luam un meci acolo si apoi in vulcanul din Tg Jiu sa le aratam cine-i mai bun!

    cu 8 ani în urmă (27.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!