Stiri

Antonis Constantinides: „Nu este întâmplător faptul că în ultimii doi ani am pierdut foarte puține meciuri la Târgu Jiu”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.11.2015

Energia Târgu Jiu a jucat 11 meciuri pe teren propriu până în prezent în cele două sezoane europene, timp în care a pierdut un singur duel și acela într-o partidă fără miză cu Enel Brindisi. Ultima victorie de pe teren propriu a oltenilor în Europa s-a înregistrat marți, 87-82 cu AEK Larnaca, partidă la finalul căreia antrenorul Antonis Constantinides a ținut să precizeze că publicul din Târgu Jiu are un rol important în performanțele echipei. 

„La fel ca și în sezonul trecut vrem să ajungem cât mai departe, dar acest lucru trebuie să se întâmple pas cu pas. Dacă putem să ajungem până unde am ajuns anul trecut, atunci este bine. Trebuie însă să subliniez că obiectivul nostru principal este campionatul intern, iar cu această ocazie fac un apel către public să vină și sâmbătă alături de noi, pentru că avem un meci foarte greu cu Steaua. Le mulțumim foarte mult și sper să vină să ne ajute la fel ca în meciul cu Larnaca. Nu este întâmplător faptul că în ultimii doi ani am pierdut foarte puține meciuri la Târgu Jiu, atât în campionatul intern, cât și în meciurile europene. Nu trebuie să câștige nimeni aici, trebuie să fie o armă a noastră, iar publicul ne poate ajuta foarte mult în privința asta”, a subliniat tehnicianul cipriot. 

Energia are șansa să-și arate forța din propriul fief și în weekend, când vor juca în campionat cu Steaua CSM EximBank, într-un meci din cadrul etapei a 10-a. Jocul dintre cele două reprezentate ale României în competițiile europene este programat sâmbătă, 28 noiembrie, cu începere de la ora 19:45. 

Foto: Alin Peptan (csenergia.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!