Stiri

Arbitraj - Ciulin și Csender au fluierat în Euroliga feminină

Adrian Micinic

Adrian Micinic
31.01.2013

Arbitrajul românesc a fost reprezentat și în cursul acestei săptămâni pe plan continental. Marius Ciulin (foto) și Andrada Csender au fost delegați la jocurile etapei a 13-a în sezonul regulat al Euroligii feminine.

Constănțeanul a fluierat în victoria repurtată de către Tarsus, scor 81-72, asupra lui BK Imos Brno. Danielle Robinson a avut 25 de puncte pentru turcoaice, același număr de puncte fiindu-i la îndemână Farhiyei Abdi de la gruparea cehă.

Arbitra originară din Mediaș a condus meciul dintre franțuzoaicele de la USO Mondeville, respectiv Novi Zagreb, din Croația. Meciul s-a încheiat cu scorul de 79-74. În cadrul acestei confruntări s-a evidențiat Ingrid Tanqueray, autoare a 17 puncte pentru învingătoare, respectiv Latoya Williams, cu 19 puncte și 10 recuperări pentru vizitatoare.

Foto: Andor Marton 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!