Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arbitraj - Fabiana Martinescu a arbitrat un meci din campania de calificare la EuroBasket 2015

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.08.2013

 

Sibianca Fabiana Martinescu a oficiat partida dintre Ungaria și Slovacia, din etapa a 2-a a fazei preliminare în campania de calificare la Campionatul European de baschet masculin - ediția 2015. Meciul a avut loc la Sopron și s-a încheiat cu victoria categorică, scor 75-43, pentru amfitrioni. Meciul a fost transmis în direct la DigiSport 1 Ungaria.

Partida nu a avut istoric. Maghiarii au înscris primele 14 puncte ale partidei și s-au desprins în continuare în drum spre o victorie la 32 puncte diferență. De altfel acesta este primul succes al vecinilor în campania de calificare. Ei au pierdut în urmă cu trei zile în Belarus, la o diferență de patru puncte.

David Vojvoda a avut 17 puncte, 5 recuperări, Zsolt Szabo a adăugat 11 puncte, 7 recuperări, iar Balazs Simon a totalizat 10 puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări pentru Ungaria. De cealaltă parte, Peter Dorazil a totalizat 16 puncte și 10 recuperări pentru Slovacia.

Ungaria are 1-1 la general, în vreme ce Slovacia este la 0-1.

De notat că acesta a fost primul meci din actuala campanie de calificare la EuroBasket 2015 arbitrat de un cavaler al fluierului din România.

Citiți și

Fabiana Martinescu a arbitrat finala EuroBasket Women 2013

Fabiana Martinescu și-a mai trecut în cont o finală 

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!