Stiri

Arbitraj - Fabiana Nițu fluieră la turneul final al Euroligii feminine

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.03.2013

Baschetul românesc este reprezentat la turneul final al Euroligii feminine. Chiar dacă CSM Trgoviște nu au reușit să ajungă acolo, fiind eliminată de către Spartak Moscova Vidnoje în optimile de finală, sportul cu mingea la coș din țara noastră o are delegată pe arbitra Fabiana Martinescu Nițu.

În vârstă de 31 de ani, arbitra din Sibiu a oficiat două partide din faze grupelor turneului final de la Ekaterinburg. Întâi, ea a condus duelul dintre CCC Polkowice și Galatasaray Istanbul, desfășurat marți (19.03) și încheiat cu scorul de 58-51 în favoarea echipei poloneze. Apoi, Nițu a fluierat la confruntarea dintre Bourges Basket și Famila Schio, meci încheiat cu scorul de 60-56 în favoarea franțuzoaicelor.

De notat că Fabiana a arbitrat finala Euroligii feminine din sezonul precedent, de la Istanbul. Ea rămâne în cărți pentru o semifinală sau chiar finala ediției 2013.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!