Stiri

Arbitraj - Faur și Vinași în Euroliga feminină

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.01.2013

Doru Vinași din Cluj-Napoca, respectiv Alin Mircea Faur din Timișoara, au oficiat în cursul serii de miercuri (23.01) în Euroliga feminină.

Faur a fost prezent la Mersin, în Turcia, unde Tarsus a depășit pe Uni Gyor, scor 81-70. Melisa Can a avut 24 puncte, 12 recuperări, iar DeLisha Milton-Jones a adăugat 24 puncte și 11 recuperări pentru Tarsus. În replică, Natalie Hurst a bifat 26 puncte, 11 recuperări, 5 pase decisive pentru formația maghiară.

Tot în Turcia a fluierat și Vinași. El a fost la Istanbul, unde Galatasaray a terminat învingătoare în fața lui Perfumerias Avenida Salamanca, scor 68-56. Lindsay Whalen a avut 19 puncte, 8 recuperări pentru formația învingătoare, iar Marta Xargay a replicat cu 18 puncte pentru Salamanca.

Foto: diviziasport.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!