Stiri

Arbitraj - Grigoraș și Vinași în EuroChallenge

Adrian Micinic

Adrian Micinic
13.12.2012

Doru Vinași și Laurențiu Grigoraș au oficiat în ultima etapă din prima fază a grupelor în FIBA EuroChallenge. Partidele au avut loc marți (11.12).

Clujeanul Vinași a condus partida dintre Antwerp Giants și Hapoel Holon, scor 93-74. În acest meci Bryan Hopkins a avut 42 de puncte pentru învingători.

În schimb, buzoianul Grigoraș a condus meciul dintre Armia și Telekom Bonn, desfășurat la Tbilisi. Meciul s-a sfârșit cu scorul de 77-102.

Ambele partide au făcut parte din Grupa H. Aceasta s-a încheiat cu egalitate în trei: Antwerp, Holon și Bonn au avut câte patru victorii și două înfrângeri fiecare, iar Armia a terminat cu 0-6. Departajarea s-a făcut pe baza rezultatelor directe dintre cele trei echipe aflate la egalitate. Astfel, germanii și israelienii s-au calificat mai departe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!