Stiri

Arena „Antonio Alexe’’ din Oradea va găzdui următorul meci al echipei naționale de baschet masculin

Andrei Ilie

Andrei Ilie
11.10.2018

romania joaca la oradea

Echipa națională de baschet masculin a României va întâlni Kosovo, la Oradea, în cadrul precalificărilor pentru FIBA EuroBasket 2021. Cele două reprezentative fac parte din grupa B în faza a 2-a a precalificărilor.

Atât România, cât și Kosovo au pierdut partida împotriva Macedoniei, astfel că ambele reprezentative au 0-1 la general. Partida dintre România și Kosovo reprezintă totodată și o schimbare a locației unde “Vulturii” își dispută partidele de pe teren propriu. Ultimele 8 meciuri oficiale ale echipei naționale s-au disputat la BT Arena din Cluj Napoca.

Arena Antonio Alexe are o capacitate de 2.500 de locuri. Sala din Oradea a găzduit o grupă la Europeanul feminin de baschet din 2015 și turneul Eurobasket U21 - divizia B din 2017, câștigat de generația 1997 condusă de Cățe, Kuti și Bobe Nicolescu.

Cealaltă partidă de pe teren propriu a României în aceste precalificări va avea loc pe 21 februarie 2019, împotriva Macedoniei.

*foto: Roby Boros/ facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!