Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Arlesia Morse a suferit o comoție la meciul dintre FCC ICIM Arad și Universitatea Cluj

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
02.11.2018

arlesia morse  comotie arad cluj

Meciul dintre FCC ICIM Arad și Universitatea Cluj-Napoca, din etapa a cincea a Ligii Naționale de Baschet Feminin, a avut parte de un moment dramatic în primul sfert al partidei.

Teodora Neagu, de la Arad și Arlesia Morse, de la clujence, s-au duelat pentru o minge și s-au izbit cap în cap. În acel moment sala a amuțit pentru câteva clipe. Românca a reușit să se dezmeticească prima, dar Morse a avut nevoie de intervenția medicilor. (Vezi galerie foto)

Baschetbalista de pe ocean a părăsit sala pe picioarele ei, dar din informațiile totalbaschet.ro, a fost dusă la spital pentru mai multe investigații. Asta după ce primul verdict în cazul Arlesiei a fost că a suferit o comoție.

În absența americancei, Aradul a câștigat destul de lejer partida cu clujencele, scor 66-49 și a obținut a doua victorie în acest sezon. De partea cealaltă, U Cluj a suferit a cincea înfrângere consecutivă.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!