Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a publicat primele informații despre abonamentele pentru stagiunea 2019/2020

Eduard Popa

Eduard Popa
16.08.2019

CSU Sibiu a publicat primele informații despre abonamentele pentru stagiunea 2019/2020

Vicecampioana României și deținătoarea Cupei, CSU Sibiu, va pune în vânzare cu începere de luni, 19 august, cardurile-abonament pentru noul sezon competitional.

Întâietate vor avea abonații vechi, care au posibilitatea să își reînnoiască abonamentul și să își păstreze locul din sezonul precedent. Din 9 septembrie abonamentele vor fi disponibile și pentru cei care nu au avut abonament în stagiunea precedentă.

Astfel, fanii sibieni sunt așteptați cu începere de luni, 19 august 2019, la sediul CSU Sibiu (str. Rennes, nr.2), pentru a-și procura cardurile de acces pentru întregul sezon. Programul de vânzare a abonamentelor este de luni până joi, între orele 12:00 și 18:00.

Prețurile abonamentelor pentru întregul sezon, în funcție de sector, sunt următoarele:

*Sectorul A și Sectorul B: 300 de lei

*Sector C și Sector D: 400 de lei

*Sector VIP: 700 de lei

Mai multe detalii puteți afla aici.

*foto: captură bc-csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!