Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aruncările libere o îndepărtează momentan pe CSU Sibiu de semifinale

Paul Olar

Paul Olar
03.05.2014

CSU Sibiu a fost înfrântă în meciul trei al seriei cu "U"-BT Mobitelco. Clujenii s-au impus cu scorul de 80-76 și au prelungit suspansul în prima rundă a Play-Off-ului.

Seara de vineri nu le-a priit "vulturilor", care au întâmpinat dificultăți la nivelul liniei de pedeapsă. Din totalul de 16 aruncări libere, baschetbaliștii lui Miodrag Perisic au marcat doar 6, totalizând un procentaj de 37.5%.

Din acest punct de vedere, trebuie să menționăm faptul că americanul Kyle Nelson a izbutit 1/6, Matija Ceskovic 0/2, în timp ce Chris Lee și Devon Austin au contabilizat 1/2. Singurul baschetbalist perfect la capitolul amintit a fost Milos Bojovic - 2/2.

Totodată, în minutul 39 al încleștării, Kyle Nelson a ratat o aruncare ce ar fi pus-o pe CSU într-o postură favorabilă, din moment ce tabela indica 76-74.

Astfel, sibienii au stabilit un record negativ la libere, precedenta performanță modestă a acestora consemnându-se în disputa cu Farul Constanța. Atunci, "galben-albaștrii" au înscris 50% la linia de fault.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!