Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Asesoft - Marshall preferat lui Mohammed pentru meciul cu Steaua

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.11.2013

Rawle Marshall își va face debutul în Liga Națională de baschet masculin în cursul serii de sâmbătă. Noul jucător al Asesoftului este trecut pe foaia oficială a partidei cu Steaua CSM EximBank București, transmisă în direct la DigiSport 2 în cursul serii de sâmbătă (02.11).

Antrenorul Vladimir Arnautovic a optat să-l lase în afara lotului pentru acest meci pe americanul Alhaji Mohammed. Acesta are medii de 15.4 puncte, 4.0 recuperări și 3.6 pase decisive, 1.4 intercepții și 3.6 posesii pierdute pentru 14.8 la eficiență.

De notat că Mohammed a avut 40 minute pe parchet la meciul cu BC Mureș de la finele săptămânii trecute, respectiv 31 la mijlocul săptămânii în Bosnia. Așadar, Alhaji va fi odihnit în perspectiva examenului extrem de important de miercuri (06.11), din Israel, cu Hapoel Ierusalim.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    meci
    e transmis undeva? pe digi2 e tenis inca

    cu 10 ani în urmă (02.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    penibil
    meciul asta se poate compara cu un meci intre o echipa (asehotzii) si un satelit, avand in vedere ca la steluta evolueaza jumatate din jucatori care au fost la asehoti sezonul trecut! interesant e ca, inainte de sfertul decisiv, scorul era egal...asa ceva?!? ceva inadmisibil sa te bata un satelit (si-au zis unii)....asa ca, "marele ghita" a miscat din bagheta-i magica si sa vezi minune> steluta nu a mai inscris decat din libere si a facut tot posibilul sa nu opuna rezistenta!!! penibil si rusinos....si nu cred ca e o intamplare!!!

    cu 10 ani în urmă (02.11.2013) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    @rexdecebal
    Nu mai bine taci frumos din gura si iti vezi de echipa ta ca habar nu ai ce vorbesti..
    1 la mana sunt 3 jucatori la Steaua care au evolut la Asesoft. Stanescu (presedintele de la Steaua care SIGUR a avut blat si a vrut sa piarda Steaua) Nyakundi si Tudor.
    In al doilea rand la valoare lotului Asesoftului nici nu se pune problema sa fie vreo echipa din campionatul nostru macar cat de cat aproape de ei...

    cu 10 ani în urmă (03.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!