Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Asesoft Ploieşti se impune în capitală

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
03.11.2013

Steaua

 53-71

Ploiesti
3-3 Fişa meciului 5-1

Într-un meci contând pentru etapa cu numărul şase a Ligii Naţionale de Baschet masculin, Asesoft Ploieşti s-a impus pe terenul celor de la Steaua CSM Eximbank, scor 71-53. Scor pe sferturi: 13-19, 16-19, 17-9,  7-25.

Steaua CSM a început partida cu Tudor, Gallimore, Durasovic, Nyakundi şi Stănescu, în timp ce ploieştenii au avut un cinci format din Adamovic, Szijarto, Marshall, Burlacu şi Tica.

Întregul joc s-a desfăşurat sub semnul echilibrului, cu excepţia ultimului sfert, când băieţii pregătiţi de Vladimir Arnautovic au controlat actul de la început până la final.  Asesoft a fost mai lucidă în faza ofensivă, aceasta marcând consecutiv opt puncte în debutul sfertului decisiv, perioadă ce a făcut diferenţa între cele două protagoniste. Astfel campioana în exerciţiu ocupă în prezent locul 2, cu un bilanţ de 5 victorii şi o înfrângere, în timp ce Steaua CSM Eximbank ocupă locul 8, cu 3 victorii şi tot atâtea înfrângeri.

De la bucureşteni s-au remarcat Robert Nyakundi şi Garry Gallimore cu 19 puncte, respectiv 16 puncte, ambii adăugând câte 3 recuperări. De partea cealaltă, pentru câştigători, Dragan Zekovic a totalizat 14 puncte  şi 3 recuperări, în timp de Levente Szijarto a încheiat partida cu 12 puncte.

Din puncte de vedere statistic, Steaua CSM a avut un procentaj de 48.1 la aruncările din interiorul semicercului, respectiv 23.8 la cele din afara acestuia. Asesoft a încheiat jocul cu 53.5 la două puncte şi 43.7 la trei puncte.

Pentru gruparea din capitală urmează o deplasare foarte grea la Mureş, pentru partida cu BC Mureş, în timp ce Asesoft Ploieşti va întâlni pe teren propriu, ultima clasată, Farul Constanţa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!