Stiri Cupa României Masculin

Ashton Gibbs a debutat la Steaua CSM EximBank

Costin Marinescu

Costin Marinescu
22.09.2013

Primul meci oficial al Stelei în noul sezon competițional a însemnat și debutul lui Ashton Gibbs în tricoul bucureștenilor.

Conducătorul de joc de origine americană a intrat pe teren cu 2 minute înainte de finalul sfertului 3 și nu a mai fost schimbat până la sfârșitul meciului, chiar dacă în jocul său s-a observat faptul că este de doar o săptămână la echipă și că nu a ajuns încă șă își cunoască din punct de vedere sportiv coechipierii.

În cele 12 minute în care a evoluat a reușit să înscrie 6 puncte, să recupereze o minge și să paseze decisiv o singură dată. El a marcat ambele aruncări de două puncte și ambele libere încercate, dar a ratat de două ori din spatele semicercului. Gibbs a avut un indice de efciență de 6, al patrulea ca valoare dintre jucătorii steliști.

În altă ordine de idei, la partida din Sala Mihai Viteazu a asistat și Mihai Paul. Fundașul Stelei a fost operat de curând la piciorul stâng, pe care îl avea imobilizat într-o orteză.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!