Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ashton Gibbs nu mai este jucătorul celor de la Steaua EximBank

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.01.2014

                               

Steaua EximBank a reluat antrenamentele vineri, 3 ianuarie, însă, de la ședința de pregătire a lipsit conducătorul de joc american Ashton Gibbs, care, conform site-ului oficial al clubului bucureștean nu mai face parte din lotul pregătit de Niksa Bavcevic. 

Același site scrie că înțelegrea dintre cele două părți a fost încetată de comun acord. Cel mai probabil, această decizie a fost luată din cauza numărului mare de fundași pe care îi are formația roș-albastră. Miljan Pavkovic, Garry Gallimore, Adi Tudor și Ghiță Balmuș, sunt cei 4 fundași pe care Steaua îi are la dispoziție, urmând ca Mihai Paul, accidentat, să se alăture cât mai curând echipei. 

Gibbs a bifat 12 prezențe în maieul roș-albastru, timp în care a acumulat medii de 9.3 puncte pe meci, 1.8 pase decisive, 1.5 recuperări, 0.7 mingi pierdute și un indice la eficiență de 8.4 de unități, totul în 16.23 minute petrecute pe parchet. În tot acest timp, baschetbalistul de peste ocean a contabilizat procentaje de 34.4% la aruncările din interiorul semicercului, 46.3% de la 6.75 m, respectiv 91.4% de la linia de pedeapsă. 

Cel mai bun meci al ex-stelistului în LNBM a fost cel disputat în etapa a 2-a pe terenul celor de la SCM Craiova, câștigat de Steaua cu 77-60. Atunci, Gibbs a terminat confruntarea cu 21 de puncte (4/4 de la 3 puncte, 7/7 la libere), pentru un indice la eficiență de 21 de unități. 

Pentru Steaua urmează acum perioada de pregătire dinaintea returului, urmând ca primul joc oficial din 2014 să se dispute pe 18 ianuarie, pe terenul celor de la Timba Timișoara. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!