Stiri

Ashton Gibbs s-a transferat în Liban

Paul Olar

Paul Olar
04.02.2014

Libanezii de la Hoops Club au bătut palma cu Ashton Gibbs (foto dreapta), informează site-ul basketball.asia-basket.com. Conducătorul de joc american a evoluat în turul sezonului 2013/2014 la Steaua CSM EximBank, bifând 12 în Liga Națională.

În acest timp, sportivul de peste ocean a acumulat medii de 9.3 puncte, 1.8 pase decisive, 1.5 recuperări, 0.7 mingi pierdute și un indice al eficienței de 8.4. De departe, cel mai bun meci al baschetbalistului de peste ocean a fost împotriva SCM-ului din Craiova, când a totalizat 21 de puncte (4/4 de la mare distanță și 7/7 de la libere).

Gibbs și-a început cariera profesionistă în Grecia, semnând cu Panionios. De asemenea, jucătorul originar din New Jersey a evoluat în liga a doua din Spania, respectiv la colegiul Pittsburgh.

Hoops Club a debutat cu stângul în noua ediție de campionat, formația lui Hassino Omar suferind o înfrângere în fața lui Byblos, scor 61-86. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!