Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Asia Logan este prima achiziție a verii pentru CSU Alba Iulia

Valentin Todea

Valentin Todea
24.07.2015

CSU Alba Iulia începe campania de transferuri prin aducerea americancei Asia Logan, care în ultima stagiune a evoluat pentru formația AMS Anagenisi. În Grecia extrema a înregistrat medii statistice de 15.1 puncte, 10.2 recuperări și 1.1 intercepții în 20 de partide.

Baschetbalista în vârstă de 23 de ani evoluează pe pozițiile 2-3, având o înălțime de 1.83 metri. Logan a absolvit în 2014 Universitatea Pittsburgh, unde a evoluat timp de patru sezoane. În ultimul an petrecut în Statele Unite, ea a acumulat medii de 12.1 puncte, 6.9 recuperări, 1.2 capace și a reușit procentaje de 38.3% la aruncările din acțiune, respectiv de 69.1% de la linia de libere, toate acestea în 32 de meciuri.

Gruparea la care a fost confirmat ca antrenor Miroslav Popov le mai are sub contract și pe Alexandra Uiuiu, Mihaela Gherman și Andreea Beldian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!