Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Asistență numeroasă așteptată la duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu

Valentin Todea

Valentin Todea
11.01.2019

U-Banca Transilvania și CSU Sibiu vor juca în Sala Polivalentă clujeană un meci cu o miză semnificativă în clasament, dar și pentru fanii celor două formații, fiind cunoscută rivalitatea dintre cele două echipe și numele căpătat de către această partidă, și anume „Derby-ul Ardealului.”

Biletele pentru acest meci puse în vânzare de către organizatori costă 12 lei, iar elevii și studenții beneficiază de o reducere de 50%. Confruntarea din BT Arena va demara sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 17:30.

La conferința de presă premergătoare meciului, antrenorul gazdelor, Mihai Silvășan, a încurajat fanii clujeni să vină la sală, precizând că echipa are nevoie de ajutorul lor pentru a obține un succes mâine seară, fiind citat de u-bt.ro: „Sibiul are fani loiali, care îi însoțesc peste tot, îi așteptăm pe fanii noștri să vină în număr cât mai mare la meci, din ce țin minte la ultimul meci cu ei am avut 5.400 de spectatori, așteptăm cel puțin la fel de mulți și la acest joc. Avem nevoie de ei să ne susțină și să ne împingă de la spate pentru a reuși victoria.”

Suporterii din Cluj-Napoca se pregătesc în mod special pentru această confruntare, având deviza „Toată lumea în negru”, notează cjsport.ro. Este de așteptat ca aceștia să fie prezenți în mod numeros, fiind motivați și de șansa de a se duela de la distanță cu galeria sibiană, care va fi prezentă de asemenea la meci și va ”îngălbeni” sectorul rezervat oaspeților.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!