Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Athletic Constanța câștigă primul meci în Grupa Galbenă, chiar în ultima etapă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.04.2019

Athletic Constanța a obținut primul succes în Grupa Galbenă din Liga Națională de Baschet Masculin, chiar în ultima etapă. Formația de la malul Mării Negrea a reușit să treacă pe teren propriu de CSM Mediaș cu scorul de 78-74.

Partida de la Cosntanța a fost una echilibrată în prima sa parte iar fiecare echipă a câștigat câte un sfert, medieșenii pe cel inaugural, cu 25-23, iar gazdele pe cel de al 2-lea cu 17-13. După relaurea jocului gazdele s-au mențiunt în avantaj dar oaspeții au încheiat mai bine sfertul trei și erau în avantaj înaintea ultimelor 10 minute de joc, 58-55. Athletic a revenit la conducere imediat în sfertul patru și nu a mai cedat până la final, când tabela din Sala Sporturilor din Constanța indica scorul de 78-74.

Brandon Lockhart a fost omul meciului cu 25 de puncte, 6 pase decisive și 2 recuperări. Deondre Ray a contribuit cu 20 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive iar Ștefan Mâinea a totalizat 15 puncte și 7 recuperări.

Titus Nicoară a fost principalul artizan de la Mediaș cu 16 puncte, 10 recuperări și 6 pase decisive. Andrei Iliescu a marcat 15 puncte, Andrija Simovic 14 iar Milan Vulic 12.

Athletic Constanța și CSM Mediaș au încheiat Grupa Galbenă cu o victorie și 9 înfrângeri, fiecare. Diferența este făcută de meciurile direct, medieșenii câștigând la 6 puncte meciul tur și astfel termină în fața constănțenilor.

foto: Athletic Constanța (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!