Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis, încă un sezon la BC Mureș

Paul Olar

Paul Olar
11.05.2015

Audrius Prakuraitis și-a prelungit contractul cu BC Mureș Târgu Mureș pe încă un sezon. Informația a fost anunțată oficial astăzi, prin intermediul site-ului bcmures.com.

Originar din Lituania, Prakuraitis a împlinit 50 de ani în luna martie. El a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, fiind specializat pe baschet. Balticul a debutat ca tehnician în anul 1988, iar între 2000 și 2003 a pregătit naționala U16 a țării sale.

A urmat prima aventură la nivel de seniori, consemnată în 2004. De-a lungul carierei, Prakuraitis a pregătit pe Dnipro Azot (Ucraina) sau Trefl Sopot (Polonia). Totodată, specialistul lituanian a mai colaborat în țara noastră cu CSU Atlassib Sibiu.

Audrius Prakuraitis a revenit în România la mijocul sezonului curent, înlocuindu-l la cârma lui BC Mureș pe Srecko Sekulovic.

Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!