Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis: „Craiova este o echipă atletică, de la început au jucat foarte tare”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.02.2016

Audrius Prakuraitis, antrenorul lui BC Mureș, a tres concluziile după partida din etapa a 20-a a LNBM, câștigată de echipa sa cu scorul de 88-79 în fața lui SCM U Craiova. Antrenorul lituanian a vorbit despre toate aspectele ale acestui meci, dar în special a vorbit despre evoluția jucătorilor lor. Prakuraitis spune că diferența s-a făcut în partea a doua a meciului, când jucătorii săi au jucat exact ca o echipă:

„Craiova este o echipă atletică, de la început au jucat foarte tare, foarte rapid. De la început au jucat doar cu un singur om "mic", iar asta ne-a cauzat dificultăţi în apărare. În primele 20 de minute am jucat cam moale în apărare, planul nostru nu a funcţionat fiindcă mereu cineva a făcut o greşeală. Apoi am schimbat câte ceva, iar aceasta ne a adus victoria. Sunt bucuros fiindcă nu ne-am speriat nici atunci când oaspeţii au revenit şi au preluat conducerea, Am arătat că avem caracter. În ultimele trei minute Jurevicius şi Fraseniuk au marcat coşuri importante, asta însemnând că au rămas concentraţi şi pe bancă. Am primit ajutor şi de la Csongi (Barabási) şi sunt foarte bucuros pentru acest lucru. Pustahvar a venit doar de curând la echipă, este un pic obosit după mutarea de la Mediaş, nu au fost zile uşoare pentru ei, l-am înţeles, l-am pus în primul cinci să simtă un pic echipa. Nu va fi uşor pentru el, fiindcă trebuie să înţeleagă că nu el va fi principalul marcator, fiindcă trebuiesc împărţite punctele. În primele 20 de minute fiecare a vrut să arate că este mai bun, nu am jucat bine. Fiecare a vrut să marcheze. Apoi în partea a doua a meciului, când am jucat ca o echipă, s-a văzut şi pe tabelă, dar şi pe teren.”

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!