Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis:„ Ne-am temut de aruncările lor de trei puncte, dar până la urmă ne-au bătut sub panou”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.10.2015

Audrius Prakuraitis, antrenorul lui BC Mureș, a fost nevoit să le ceară scuze suporterilor după ce echipa sa a suferit al doilea eșec în trei etape scurse din LNBM. Tehnicianul liatuanian este foarte supărat pe prestație avută de jucătorii înalți din echipa și consideră că în lupta de sub panou s-a pierdut jocul. Prakuraitis spune că victoria echipei din Oradea a fost pe deplin meritată și așteaptă mai multe de la jucătorii săi în meciurile următoare:

„Ne cerem scuze fanilor pentru prima repriză. Nu ştiu de ce am fost atât de apatici. Oamenii de sub panou nu au reuşit mai nimic în seara aceasta. Nu i-am văzut niciodată aşa. Ne-am temut de aruncările lor de trei puncte, dar până la urmă ne-au bătut sub panou. Câteodată băieţii nu au înţeles apărarea. Oradea a meritat din plin victoria. Am avut şi avem probleme la interior şi la exterior. La început Oradea a fost o nucă foarte tare în apărare, Barro, Ivanovic şi Fraseniuk nu au arătat multe astăzi, Lázár, care sezonul acesta nu a jucat nici un meci oficial a arătat mai multă determinare decât cei amintiţi. Am vorbit la vestiar cu băieţii, fiecare trebuie să ne asumăm o parte din vină inclusiv eu. Toată lumea trebuie să înţeleagă anumite lucruri, ori noi nu am înţeles multe la început. Aştept mai mult de la străinii noştrii.”

În primele trei etape ale Ligii Naționale de Baschet Masculin, BC Mureș a învins pe Gaz Metan Mediaș și a cedat în fața lui Dinamo București și CSM-U Oradea.

foto: Csaba Toth

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tumero :

    ASTEPTAM
    ...si noi suporterii mai mult de la dansul...ce a aratat pana acum e mai putin decat multi dinte strainii nostri....individual echipa e mult mai buna decat ce a aratat pana acum, problema e cum ii pui in evidenta..

    cu 8 ani în urmă (19.10.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    problema
    Problema e ca e greu de jucat cu stomacul gol. Pe salariu iti mai vine sa zburzi.

    cu 8 ani în urmă (19.10.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    ?
    Sunt probleme la Mures? Eu nu am auzti nimic pe tema asta. Sper sa nu fie adevarat pt ca ne ajunge cazul Timisoarei.

    cu 8 ani în urmă (20.10.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    -
    Nu se stie nimic oficial, doar ce se povesteste pe la usi. Dar sunt usi "de aproape".

    cu 8 ani în urmă (20.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!