Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis: „Nimănui nu îi va fi ușor să bată Sibiul în acest sezon”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.10.2015

BC Mureș a câștigat în Sala Transilvania din Sibiu cu 99-98, după ce gazdele au recuperat în sfertul decisiv nu mai puțin de 18 puncte. Antrenorul mureșenilor, Audrius Prakuraitis, a spus că absența căpitanului Ivan Ivanovic a cântărit foarte mult pentru echipa sa în confruntarea de sâmbătă seara. 

„Am început foarte prost meciul, apoi am revenit. Am pregătit înaintea meciului câteva modificări pentru că Ivanovic nu a jucat și am avut probleme la poziția patru. El era cel care ne ajuta să ne construim jocul în teren, el era creierul și acum ne lipsește. Este cam dificil pentru noi, așa că a trebuit să schimbăm ritmul, jucătorii, să jucăm diferit și așa am reușit să ne revenim și să conducem la 20 puncte. Apoi am început să pierdem mingi, să aruncăm greșit, nu am mai avut rabdare. Am ratat, la finalul meciului, trei aruncări. Am fi putut marca încă 10 puncte și meciul ar fi putut fi câștigat, dar i-am lăsat să recupereze din diferență. Oricum și ei au luptat. Trebuie să spun că Sibiu are o echipa bună, atletică, sunt niște luptători și nimănui nu îi va fi ușor să bată Sibiul în acest sezon”, a concluzionat tehnicianul Mureșului la finalul partidei. 

BC Mureș Târgu Mureș are în acest moment un bilanț de 2 meciuri câștigate și 2 pierdute, iar în runda următoare se va deplasa la Timișoara pentru duelul cu Baschet Club, singura echipă din campionat fără victorie. 

*Foto: Radu Roșca (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    hopaaa
    Acuma, nici eu nu cred ca mai "incarca" CSU Sibiu vreo combatabta cu 40 de puncte intr-un sfert!

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!