Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis: „Trebuie să muncim mult mai mult pentru victorii”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.01.2016

Audrius Prakuraitis s-a declarat extrem de dezamăgit de jocul defensiv al echipei la conferința de presă de după meciul cu BC Timișoara. Antrenorul lituanian spune că echipa sa a primit prea multe puncte și echipa sa trebuie să muncească mai mult pentru a obține victorii din acest moment:

„Timişoara a fost mult mai odihnită decât noi. A avut la dispoziţie 10 zile să pregătească meciul acesta, şi au fost foarte buni astăzi.Primele 20 de minute am fost slabi în apărare, după pauză am făcut câteva schimbări, jucătorii s-au trezit şi au început să se lupte, astfel devenind mult mai uşor de atinsă victoria. 88 de puncte primite sunt foarte multe pentru multe dintre echipe, trebuie să muncim mult mai mult pentru victorii.”

BC Mureș rămâne la vârful clasamentului, pe poziția secundă cu un record de 11 victorii și 4 înfrângeri.

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!