Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis: „Vom da tot ce avem mai bun să câștigăm”

Paul Olar

Paul Olar
17.04.2015

BC Mureș Târgu Mureș se află într-o postură favorabilă înaintea jocului trei cu U-BT Cluj-Napoca. Formația tigrilor conduce seria cu 2-0, fiind cu un pas în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin.

Prezent la conferința de presă premergătoare partidei, Audrius Prakuraitis a precizat următoarele:

„Meciurile de la Cluj au fost foarte dificile. Am câștigat două bătălii, însă nu și războiul. Ne așteptăm la un joc dificil sâmbătă,  iar echipa mai pregătită fizic și psihic va câștiga. Noi parcurgem aceeași rutină, așa că trebuie să abordăm partida cu încredere. Băieții vor să dea totul pe teren sâmbătă. Vom da tot ce avem mai bun să câștigăm,” a precizat balticul, conform paginii oficiale a mureșenilor.

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!