Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Augustine Okosun: "O să fie un meci disputat"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
10.01.2014

Augustine Okosun a prefațat pentru cititorii TotalBaschet confruntarea cu SCM Universitatea Craiova. Nigerianul lui Gaz Metan Mediaș se așteaptă la o încleștare disputată.

Nu știu prea multe lucruri despre echipa Craiovei, însă am auzit că sunt o echipă puternică. O să fie, cu siguranță, un meci disputat pentru că ambele echipe au șansa să câștige. Trebuie să ne ascultăm antrenorul, să facem ce ne spune, și o să reușim un rezultat bun.

Gaz Metan Mediaș și SCM Craiova se întâlnesc sâmbătă, începând cu ora 17:15, în Sala Sporturilor din orașul de pe Târnava Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!