Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Augustine Okosun: "Sunt foarte fericit pentru modul în care a jucat echipa"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
21.12.2013

Augustine Okosun a vorbit pentru cititorii TotalBaschet după meciul câștigat de echipa sa în fața lui BC Timișoara, 86-69.

A fost un meci foarte bun. Sunt foarte fericit pentru modul în care a jucat echipa noastră astăzi. Aveam nevoie de această victorie.

Nigerianul lui Gaz Metan se declară încântat de venirea sa la formația antrenată de Marcel Țenter și încrezător în valoarea și potențialul lotului.

Cred că echipa este foarte bucuroasă că mă are pe mine, iar eu sunt foarte bucuros că fac parte din ea. Am adus forța sub panou de care avea nevoie. Sunt de părere că avem șansa să începem să câștigăm mai multe jocuri pentru că avem o echipă bună, cu mult talent. Trebuie să încercăm să menținem nivelul la care am jucat în această seară și să obținem cât mai multe victorii, pentru că putem face asta.

Okosun a terminat în double-double partida împotriva trupei lui Petricevic, izbutind 11 puncte și 10 recuperări în 18:26 minute de joc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!