Stiri Acvile

Australia este prima semifinalistă din turneul olimpic după victoria clară din fața Lituaniei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.08.2016

Australia este prima echipă care a acces în semifinalele turneului olimpic de la Rio. Jucătorii de la antipozi au avut dominat meciul cu Lituania de la un capăt la celălalt pentru a se impune la final cu un categoric 90-64.

Patty Mills a fost cel mai bun marcator al partidei cu 24 de puncte. Aaron Baynes a terminat cu 16 puncte, 5 recuperări și 3 pase dcisive. Matthew Dellavedova a contribuit cu 15 puncte, 3 pase decisive și o recuperare, iar Joe Ingles a adăugat 10 puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări.

De la lituanieni s-au remarcat Mantas Kalnietis și Antanas Kavaliauskas, fiecare terminând cu 12 puncte marcate.

Lituania a început bine turneul olimpic de la Rio cu trei victorii. Înfrângerea usturătoarea în fața Spaniei cu scorul de 109-59 se pare că a destabilizat formația baltică, care nu se va lupta pentru o medalie la Jocurile Olimpice.

De partea cealaltă Australia a pierdut un singur meci la actuala ediție a Jocurilor Olimpice, în fața Statelor Unite ale Americii, iar în semifinale își așteaptă adversarul dintre Serbia și Croația.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii