Stiri Cupa României Masculin

Avantaj de 19 puncte pentru Timba înaintea returului din “Horia Demian”

Paul Olar

Paul Olar
30.09.2014

Cupa României

Optimi - Retur

Miercuri, 1 octombrie/17:00

Sala Sporturilor "Horia Demian"

0 Fișa meciului 1

Universitatea Cluj-Napoca dispută miercuri, 1 octombrie, primul meci oficial pe teren propriu de la revenirea în Liga Națională. Ardelenii primesc vizita formației BC Timba Timișoara, în returul manșei din Cupa României. Duelul are loc la ora 17:00, nefiind transmis de niciun post de televiziune.

Practic, elevii lui Bogdan Murărescu ar trebui să se deplaseze pe malul Someșului Mic fără emoții. Trupa bănățeană s-a impus în turul disputei, scor 88-69. În acest meci, “urșii” au contat pe toți străinii, cu excepția lui Nemanja Petrovic. Sârbul a fost învoit câteva zile din prisma faptului că soția sa a născut.

Revenind la partidă, trebuie precizat că Timba și Universitatea s-au remarcat cu un parcurs echilibrat în repriza întâi, atunci când tabela indica 38-28. Revenită pe parchet, formația din Timișoara și-a impus autoritar ritmul grație numeroșilor stranieri. Dintre aceștia, o impresie plăcută au lăsat Jozo Brkic și Konstantyn Glazyrin. 

Acest tandem a combinat pentru 45 de puncte, reprezentând principala grijă a lui Carmin Popa înaintea duelului de mâine. Totuși, tinerii “studenți” români plănuiesc lase o impresie plăcută și să își impresioneze suporterii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii